Wie zijn wij

Marleen Peters is de drijvende kracht en initiatief nemer van Inner-go Begeleiding. Al ruim 20 jaar werkt zij met kinderen, jongeren en volwassenen met een specifieke hulpvraag. Samen met haar team begeleiders werken zij als professional met passie voor het vak.

Inner-go Begeleiding is een kleinschalige, dynamische zorgorganisatie. Alle professionals binnen Inner-go werken met veel toewijding met de cliënten. Binnen Inner-go zijn korte lijnen en weinig ‘schijven’. Dit zorgt er voor dat iedereen betrokken is bij de verschillende begeleidingsvormen. Er heerst een opendeur mentaliteit. Begeleiders binnen Inner-go beschikken over voldoende kennis en kunde om met de doelgroep te werken.

De kracht van Inner-go ligt in zorgvuldigheid, transparant handelen en gelijkwaardig contact maken om vanuit daar samen met de client te werken aan leerdoelen. Commitment is een belangrijk sleutelwoord. Respect hebben voor ieder individu op ieders niveau en mogelijkheden. Daarbij stellen wij altijd de vraag achter gedrag. Wat is de oorzaak of reden van het gedrag van de client? Wat houdt het innerlijke van een persoon bezig om te kunnen handelen en te gaan (GO!) voor groei en ontwikkeling.

Persoonlijke groei en ontwikkeling bereik je door een reis buiten je comfortzone! Out of the Box!

Alle begeleiders van Inner-go bezitten de eigenschappen: enthousiast, begripvol en passie voor bijzondere begeleiding met cliënten! Als team staan we sterk! Uiteraard zijn de begeleiders van Inner-go voorzien van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)