WIE BEN IK

INNER-GO MarleenMijn naam is Marleen Peters, drijvende kracht en initiatiefnemer van Innergo | Bijzonder Begeleiden. Al 15 jaar werk ik met kinderen, jongeren en jong volwassenen met een specifieke hulpvraag. Mijn specialisme ligt bij mensen met ASS (autisme spectrum stoornis) en/of ADHD. Naast deze doelgroep werk ik ook met mensen met een licht verstandelijke beperking of mensen met een andere specifieke hulpvraag in de breedste zin van het woord.

Ik heb een beroepsachtergrond als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Al enkele jaren heb ik mijn hobby sporten & bewegen en het werken met specifieke doelgroepen kunnen combineren door samen met de jongeren de grenzen te verleggen tijdens actieve weekenden en vakanties in binnen en buitenland.

Ik ben een gedreven professional met passie voor mijn vak. Mijn kracht ligt in zorgvuldigheid, transparant handelen en gelijkwaardig contact maken om vanuit daar samen met de jongere te werken aan de leerdoelen. Commitment is een belangrijk sleutelwoord. Respect hebben voor ieder individu op ieders niveau en mogelijkheden. Daarbij stel ik altijd de vraag achter gedrag. Wat is de oorzaak of reden van het gedrag van die betreffende persoon? Wat houdt het innerlijke van een persoon bezig om te kunnen handelen en te gaan (GO!) voor groei en ontwikkeling.

Naast mijn werk en sport heb ik ook verschillende mooie reizen gemaakt. De ervaringen die ik daar heb opgedaan, koester ik met hart & ziel. Naast vele mooie plekjes in Europa ben ik de afgelopen jaren afgereisd naar Australië, Tibet, en Nepal. Het mogen kennismaken met de verschillende culturen heeft mijn blik op het leven en op de mensheid enorm verruimd. Vooral de armoede die er heerste maar ondanks dat toch gelukkig kunnen zijn met hetgeen je bezit, heeft de meeste indruk op mij gemaakt. Hoe moeilijk het soms ook is, met vallen en opstaan, met een lach en een traan… het is zoals het is en het gaat zoals het gaat! Overal toch nog het positieve in proberen te zien en het geluk vinden in de kleine dingen des levens. Verwachtingen bijstellen en openstellen voor dingen die zich voordoen, maar vooral ook binnen laten komen!

Gebruik maken van kennis, kunde, tips & trucs van anderen, die graag met jou delen. Dat zijn tools die je worden aangereikt om te ontwikkelen als persoon. Deels zit in jezelf, deels doe je het samen.

Persoonlijke groei en ontwikkeling bereik je door een reis buiten je comfortzone! Ik geloof in de woorden Will, Trust, Do, Enjoy!

Alle begeleiders van Innergo bezitten dezelfde eigenschappen: enthousiast, begripvol en passie voor bijzondere begeleiding met jongeren! Als team staan we sterk! Uiteraard zijn de begeleiders van Innergo voorzien van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

INNER-GO Bijzonder Begeleiden_vakantie opvang5

Officieel lid van: (klik op de link om naar de site te gaan))

RECENTE BERICHTEN

Vrijblijvend informatie aanvragen?

Mail direct

INNERGO_logo_seablue_web